Äntligen

image

Äntligen igång igen!!!

Som jag längtat efter min lilla blogg, konstigt hur man kan ändra sig… Jag som var så skeptisk till bloggandet i början tycker nu det är kul att skriva lite om det som ja känner för. Anledningen till min blogg pause beror på att jag bytt tävlingsteam, tävlar nu för TC Strong by Sweden och bloggar självfallet också då på deras bloggportal. Jättekul!

Efter ett jättebra år på MMSPORTS så valde min coach och vän Camilla Gennel Rosen att tillsammans med bästa Therese Thorin att starta ett nytt tävlingsteam och det föll dig då naturligt att följa dom. Så nu väntar ett nytt tävlingsår med nya satsningar och tävlingar. Men först lite uppbyggnad och kvalitets träning fram till dieten startar :)!

Super laddad!!!

2 comments to “Äntligen”

You can leave a reply or Trackback this post.
  1. Det kommer att bli fantastiskt!

  2. Usually, I don’t read long posts, but it was worth the time. Nice article.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.

TOP