Ur mitt perspektiv

image
Okej!
Planen var att skriva ett vanligt välkammat inlägg om min dag, min träning, lite tankar och så…

Men dagens ämne som snurrar i mitt huvud gnager och skaver så mycket att ja måste dela med mig om MINA tankar och vad JAG tycker.
Alla har vi vår egen sanning och känsliga läsare hänvisas till tidningen MÅBRA eller liknande!

Sunt?
Vad är sunt?
Vem kan avgöra vad som är sunt?
Allt snack om att man ska träna för att må bra, vara hälsosam Jada Jada!
Det är svinbra!! Missförstå mig inte men Ja tror inte du mår så värst dåligt när du ser dig själv i spegeln och gillar det du ser? Varför är det så förbannat tabu att säga – japp, ja tränar för att va snygg! Mitt bästa ja! Sen om det är 50 kg 80 kg 110 kg smal , musklig, kurvig, tonad, bulkig, what ever as long as you’re happy!
Sen att man mår bättre av regelbunden träning och bra mat är ju helt fantastiskt! Hur kommer det sig annars att ALLA kör igång efter jul och ska ta tag i sina liv?
Ingen vill väl ” må dåligt” över jul så varför inte träna på då om det är för ” att må bra” ?
Sen kommer vi då till synen på folk som väljer att lägga ner liiiite mer tid, liiiite mer slit och välja bort mycket annat som är ” så sunt” som lördag hela veckan, röjfesten med jobbet, 11 fikan, ” Ja tycker synd om mig själv så ja trycker en marabou” ( för deeeeet är sunt) osv.
Alla gör sina val och låt folk jobba på dom ifred.
Men varför inte klappa varann på ryggen och säga – grymt, nästa gång tar ja dig! Istället för att klanka ner? Dra igång ett massa dravel om vad som är sunt och ej.
Ja lovar ja ska inte döma dig för din date med soffan och godis påsen (det älskar jag med) men var då snäll och döm inte mig för mina Cardiotimmar och matlådor.

Ja tycker verkligen att alla ska ha en klapp på axeln för det slit som dom gör för sin egen skull. Alla ligger på olika nivåer och har olika mål i sikte.
Alla platsar, det var ju just det!
Alla platsar nybörjare till proffs! Även vi som väljer att visa upp och vicka på den där röven som vi slitit blod svett och tårar för.

Kör hårt babes!

5 comments to “Ur mitt perspektiv”

You can leave a reply or Trackback this post.
  1. Du är grym Jessica! Varje gång jag ser bilder på insta o här så blir jag mer taggad själv även om det enda min kropp tål är sjukgymnastik, vattengympa, att jag vissa dagar får ta rullstolen för att orka så blir jag så inspirerad av din träning! Mitt mål är att må bättre, trivas med mig själv, bli glad av min egen spegelbild, sen att jag får lägga ribban lägre pga sjukdom, fine (vissa dagar jävulskt svårt att acceptera)! kämpa på du är GRYM!!!!!

  2. Förbaskat bra inlägg!!!
    Nu kämpar vi på!

  3. kunde inte skrivit det bättre själv! Jag är långt ifrån dig, men på mkt god väg, men tyvärr på vägen oxå tappat människor som är avis etc… Alla gör sina val oavsett, att behöva höra kommentarerna är sjukt jobbigt.. Min kropp mina val!! Kör på!!!

  4. Tack Tessan! :) nu jävlar !! Kör vi!!
    sånt här motiverar mig ÄN mer! Normal is BORING! Köööör!

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.

TOP